Categories

Fabricants

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Freatic Sports SL - Castillejos, 166 - 08013 Barcelona - Telf.: +34 934 615 970 - Dill-Div: 10:00h-14:00h / 16:30h-20:30h - Diss: 10:00h-14:00h

Nous productes

TANQUEM PER VACANCES DEL 12 AL 27 D'AGOST

Totes les comenades rebudes durant les vacances seran servides a partir del 28 d'Agost

Com tramitar una comanda

És molt senzill. Simplement cal incorporar el producte a la cistella prement sobre el botó d'afegir a la cistella. Un cop afegit es mostrarà un resum de la seva cistella a la cantonada superior dreta, des d'aquí podrà veure, eliminar o sumar unitats dels productes afegits prèviament. Per a qualsevol consulta només haurà de prémer sobre la cistella, per tornar a visualitzar aquest contingut. Pot tramitar la comanda amb els productes inclosos prement el botó situat a la zona inferior. Des de la cistella pot continuar comprant o confirmar la tramitació de la comanda prement els botons de la part inferior seleccionant prèviament la direcció de lliurament que decideixis.

Quan tramites la comanda, totes les transaccions a partir d'aquest moment s'efectuen sota una connexió segura que et garanteix la confidencialitat de totes les dades.

Una pantalla et sol·licitarà la teva clau d'usuari i contrasenya. Si ja ets client registrat, només hauràs d'introduir aquestes dades.

Si encara no ho ets i vols registrar-te, pots fer-ho des d'aquesta mateixa pantalla d'inici de sessió o en l'enllaç al identifica't situat a la zona superior de la pàgina, i obtenir així una clau d'usuari i una contrasenya que li serviran per a les successives transaccions que facis a la nostra web. Podràs adquirir productes, rebre informació sobre ofertes i promocions, conèixer la situació de les teves comandes ... En la teva fitxa de client quedaran registrats les vostres dades personals, de manera que no caldrà que tornis a emplenar-los en posteriors compres.


Com pagar un article

En el següent pas es mostra un resum de la comanda i les dades de la fitxa de client, per revisar si la direcció d'enviament és correcta. També es pot optar per enviar la comanda a un domicili diferent del registrat; les despeses d'enviament s'assignaran en funció de la destinació triada (Espanya peninsular, Canàries, Unió Europea ...).

A continuació et sortirà una pantalla amb totes les formes de pagament disponibles, per seleccionar la que vulguis.

Finalment, una pàgina confirmarà la tramitació correcta de la comanda, i mostrarà el nombre d'aquest, així com un resum dels productes adquirits.

El procés de compra ha acabat.


Com conèixer la situació d'una comanda ja realitzat

Es pot conèixer la situació d'una comanda en curs o consultar les comandes realitzades amb anterioritat mitjançant l'accés situat a la zona superior de la pàgina.

Un cop introduïdes les dades identificatives, es mostrarà informació detallada dels últims comandes realitzades al nostre web, la data de compra, la situació de les comandes en curs, la composició detallada dels mateixos ...