Llanternes backup

Fabricants

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Freatic Sports SL - Castillejos, 166 - 08013 Barcelona - Telf.: +34 934 615 970 - Dill-Div: 10:00h-14:00h / 16:30h-20:30h - Diss: 10:00h-14:00h

Productes visitats

Nous productes

BARBOLIGHT U-04 SET llanterna backup

BAR-035999

Nou producte

La mítica llanterna U04 de Barbolight, renovada i actualitzada. Una llanterna de respecte amb ànima de focus principal

Més detalls

145,00 € IVA inc.

Més informació

Una llanterna de respecte amb ànima de focus principal

"De respecte" es diuen les coses que portem a bord en les naus, de manera que pugui passar.

Una llanterna back-up és una llanterna de respecte, pensada per funcionar quan el focus principal ha fallat i / o ens hem quedat sense bateria. La tecnologia actual d'il·luminació i bateries ens permet concentrar en aquest petit focus la potència que fa tot just 10 anys es considerava pròpia d'un focus principal de 50 Watt, i donar una autonomia de més de 2,5 hores.

Per tant, en absència d'un focus principal, les U04 tenen totes les prestacions que es requereixen d'aquests i aquesta llanterna és perfecta com a tal per a les nostres primeres immersions o bé per exploracions en què el pes i el volum són crítics. En qualsevol cas, MAI s'ha de bussejar amb una sola llanterna.


Contingut

La llanterna es lliura amb funda BG04, anella, cordó, una bateria 18650 Panasonic 3400 mAh i carregador / "power-bank" BB01.


Característiques generals

 • Totes les llanternes Barbolight es fabriquen amb l'aliatge més resistent que existeix d'alumini, el 7075 T651, amb un acabat anoditzat dur que assegura la seva durabilitat i resistència de rosques i superfícies.
 • Les parts més exposades a impactes estan realitzades en bronze nàutic "Admiralty brass", un material extraordinàriament resistent a la corrosió, i que a més és més elegant com més s'usa, adquirint una pàtina única i personal en cada unitat.
 • Les lents es realitzen en policarbonat i tota l'electrònica es protegeix amb un compost especial de 3M per assegurar que pugui funcionar fins i tot davant una eventual inundació de la cambra de bateries.
 • Els contactes estan recoberts en un aliatge de cobalt-or.
 • Es suministra amb les bateries de més alta capacitat i contrastada fiabilitat, les Panasonic 18650 3400 mAh.


Dimensions i prestacions

 • Mida 35 * 24 * 127 mm (diàmetre major / cap * diàmetre menor / tap * longitud)
 • Pes 165 gr (bateria de 46 gr inclosa). 119 gr sense bateria
 • Potència dissipada màxima: 4,5 Watt.
 • Potència lumínica màxima 453 lm
 • 14800 lx @ 1 metre.
 • Temperatura de color ≧ 6200º
 • CRI ≧ 70
 • Angle del feix central: 5,40º
 • Autonomia fins a 50% d'emissió inicial 153 minuts (2 h 33 min). Potència lumínica mitjana durant la descàrrega: 415 lm
 • Estanquitat IP69K -200 metres.
 • Resistència a impactes segons norma Mil.Std. 810. F "Drop Test"


Garantia de per vida

GARANTIA DE PER VIDA SENSE COMPROMISOS. Una llanterna fiable i de qualitat ha d'estar recolzada per un servei tècnic fiable i de qualitat. Barbolight disposa d'un servei tècnic preparat que manté un estocatge permanent de peces, eines específiques i se li proveeix de formació constant. A més en tots els nostres centres de distribució a Europa, Àsia i els EUA disposem d'una sèrie de llanternes completes perquè no us quedeu a les fosques mentre reparem o fem el manteniment a les vostres llanternes.

La garantia original de la llanterna és de 2 anys, però aquesta quedarà renovada anualment sense límit si li fem el manteniment bàsic requerit en un centre reconegut.

IMPORTANT. Les llanternes Barbolight mai utilitzen sistemes que protegeixin la bateria en cas d'una descàrrega per sota del límit inferior i les bateries tampoc tenen aquests circuits. La principal raó d'això és que una bateria sobredescargada encara pot proporcionar energia en una situació d'emergència, i per això Barbolight prefereix deixar en mans de l'usuari la responsabilitat de l'ús. Una vida val molt més que una bateria. Per aquesta mateixa raó les bateries no poden estar subjectes a garantia en cas de descàrrega excessiva.