Focus video

Fabricants

Les nostres botigues

Les nostres botigues

Freatic Sports SL - Castillejos, 166 - 08013 Barcelona - Telf.: +34 934 615 970 - Dill-Div: 10:00h-14:00h / 16:30h-20:30h - Diss: 10:00h-14:00h

Productes visitats

Nous productes

BARBOLIGHT V-04 NKD llanterna video

BAR-V04-NKD

Nou producte

La llanterna V04 és quelcom molt especial que s'ha definit per les necessitats de molts usuaris que no trobaven al mercat res que satisfés les seves necessitats completament, versió NKD sense bateria ni carregador

Més detalls

115,00 € IVA inc.

Més informació

La llanterna V04 és quelcom molt especial que s'ha definit per les necessitats de molts usuaris que no trobaven al mercat res que satisfés les seves necessitats completament. En essència és una llanterna sense reflector, que utilitza un emissor d'altíssima eficiència i alt rendiment cromàtic. Gràcies a les seves diferents maneres de funcionament cobreix les següents necessitats.

Mode "FOTO". Emet més de 550 lm, la qual cosa li permet il·luminar efectivament escenes per a fotografia o vídeo. En mode "Explorer" proporciona més de 100 lm durant 12 hores (una potència equivalent a dos llums de carbur). En mode "Xisco" proporciona 3 dies complets emetent 23 lm, la qual cosa és molta llum en un entorn de foscor. Per últim compta amb una manera de centelleigs per a situacions d'emergència.

V-04 Versió NKD

Avui dia, hi ha molts usuaris disposen ja de bateries 18650 d'alta gamma * i de carregadors adequats. Si a més si un té més productes Barbolight no li cal adquirir més carregadors. Per això el model V-04 NKD és una V-04 que s'ha deixat en la seva essència, sense carregador ni bateries per fer-la més assequible. Encara que això sí, ve acompanyada d'una pràctica i robusta funda per al cinturó.

* Òbviament les prestacions anunciades en les llanternes són usant les bateries que proporciona Barbolight o equivalents.
contingutContingut
La llanterna es lliura amb funda de cinturó BL04, anella i cordó (versió NKD sense bateria ni carregador)


Característiques generals

 • Totes les llanternes Barbolight es fabriquen amb l'aliatge més resistent que existeix d'alumini, el 7075 T651, amb un acabat anoditzat dur que assegura la seva durabilitat i resistència de rosques i superfícies.
 • Les parts més exposades a impactes estan realitzades en bronze nàutic "Admiralty brass", un material extraordinàriament resistent a la corrosió, i que a més és més elegant com més s'usa, adquirint una pàtina única i personal en cada unitat.
 • Les lents es realitzen en policarbonat i tota l'electrònica es protegeix amb un compost especial de 3M per assegurar que pugui funcionar fins i tot davant una eventual inundació de la cambra de bateries.
 • Els contactes estan recoberts en un aliatge de cobalt-or.
 • Es suministra amb les bateries de més alta capacitat i contrastada fiabilitat, les Panasonic 18650 3400 mAh.


Dimensions i prestacions

 • Mida 35 * 27 * 93 mm (diàmetre major / cap * diàmetre menor / tap * longitud)
 • Pes 158 gr (bateria de 46 gr inclosa). 112 gr sense bateria
 • Potència dissipada màxima: 4,25 Watt.
 • Potència lumínica màxima: 595 lm-109lm-23 lm-630 lm / 2 Hz). Maneres "Foto" - "Explorer" - "Xisco" - "Strobe". (F-I-X-S)
 • 223 lux @ 1 metre.
 • Temperatura de color ≧ 4000Kº
 • CRI ≧ 85
 • Angle de projecció: 112,5º
 • Autonomia fins a 50% d'emissió inicial segons modes: F: 148 min (2h, 28 min) - I: 727 min (12 h 7 min) - X: 4200 min (70 h) - S: 840 min (14 h)
 • Potència lumínica mitjana durant la descàrrega: F: 504 LM- I: 108 LM- X: 23 lm - S: 615 lm.
 • Estanquitat IP69K -200 metres.
 • Resistència a impactes segons norma Mil.Std. 810 F "Drop Test"


Garantia de per vida

GARANTIA DE PER VIDA SENSE COMPROMISOS. Una llanterna fiable i de qualitat ha d'estar recolzada per un servei tècnic fiable i de qualitat. Barbolight disposa d'un servei tècnic preparat que manté un estocatge permanent de peces, eines específiques i se li proveeix de formació constant. A més en tots els nostres centres de distribució a Europa, Àsia i els EUA disposem d'una sèrie de llanternes completes perquè no us quedeu a les fosques mentre reparem o fem el manteniment a les vostres llanternes.

La garantia original de la llanterna és de 2 anys, però aquesta quedarà renovada anualment sense límit si li fem el manteniment bàsic requerit en un centre reconegut.

IMPORTANT. Les llanternes Barbolight mai utilitzen sistemes que protegeixin la bateria en cas d'una descàrrega per sota del límit inferior i les bateries tampoc tenen aquests circuits. La principal raó d'això és que una bateria sobredescargada encara pot proporcionar energia en una situació d'emergència, i per això Barbolight prefereix deixar en mans de l'usuari la responsabilitat de l'ús. Una vida val molt més que una bateria. Per aquesta mateixa raó les bateries no poden estar subjectes a garantia en cas de descàrrega excessiva.